iberica 2000.org

[Propuestas]  [En portada] [Directorio]  [Lo + nuevo]

FEDERACIÓ VALENCIANA D´ASSOCIACIONS D´ALUMNES D´ENSENYAMENT MITJÀ. FAAVEM.
Federación de Asociaciones.

La FAAVEM va nàixer a l´any 86 amb les reivindicacions estudiantils de l´època. Els alumnes que en aquells dies demanaven coses com el dret a associar-se o fer reunions als centres van decidir unir forces i amb eixa pretensió van decidir formar una Federació d´Estudiants.

Al principi van ser pocs instituts, pro a poc a poc van anar creixent en nombre fins arribar a més de 120 que son les associacions d´alumnes que compossen la federació.

Actualment la FAAVEM te la seua seu principal al carrer Quart 66 de València, encara que també te delegacions repartides per tota la Comunitat Valenciana.

Les activitats que fa la federació (o com nosaltres l´anomenem "La Fede") es dividixen en tres tipus, o aixina podíem dividir-les en formatives, les informatives i les reivindicatives.

Dins de les formatives podem assenyalar els cursos per a delegats, consellers escolars i associacions d´alumnes.

Pel que fa a les informatives hem de parlar del nostre SADE, el Servei d´Assessorament i Defensa de l´Estudiant i per suport, de totes les campanyes que organitzem sobre sida, medi ambient, sexualitat, etc.

Finalment les activitats reivindicatives són aquelles en què participem per a demanar el que es just per als estudiants. Però, no penseu que reivindicació es sols sinònim de vaga o manifestació. Reivindicació també es sinònim de reunions i diàleg amb les forces polítiques, ajuntaments, etc per demanar coses per a les nostres associacions.

Per a ser de la Fede tan sols has de ser estudiant de qualsevol estudi inclòs a la LOGSE, es a dir, no universitari. L´edat no es important i com a anècdota et podem dir que han sigut membres persones que tenien des de els 9 anys fins als 64 que tenia un antic membre anomenat Boni i que fea estudis de Formació Profesional.

Però el que de ben segur es cert es que amb esta introducció no et quedara la cosa molt clara. FAAVEM es molt més i el millor es que vingues a saber personalment més coses de nosaltres.
* www.faavem.com... (Enlace...)

>> Autor: cipi-cpn (15/12/2002)
>> Fuente: Faavem


[Propuestas]  [En portada] [Directorio]  [Lo + nuevo]

(C)2001. Centro de Investigaciones y Promoción de Iniciativas para Conocer y Proteger la Naturaleza.
Telfs. Información. 653 378 661 - 693 643 736 - correo@iberica2000.org